Kebabfyld 500 g
Varenr. 20037
2 x 500 g pr. kolli
Hanegal Plantebaseret Kebabfyld – Smagsfuldt og bæredygtigt alternativ til det professionelle køkken. Et plantebaseret kebabfyld udviklet til at imødekomme efterspørgslen på grønne løsninger. Fremstillet på ærteprotein og hestebønner, krydret autentisk som traditionel kebab. Fyldet er velegnet til varme retter som pitabrød, wraps og Dürum, og kan både steges på pande eller bages i ovn til en sprød og jævn konsistens. Et 100 % økologisk produkt uden tilsætningsstoffer, som giver kant til frokost- og aftenmenuer i kantiner, caféer og restauranter, der ønsker grønne alternativer uden kompromis på smag og kvalitet.
Anvendelsesforskrifter: Varen skal opvarmes til en temperatur på mindst +75°C
Ingredienser
Vand, ærteprotein* (ærteprotein*, hestebønner*, salt), rapsolie*, krydderiblanding* (hvidløg*, peber*, paprika*, spidskommen*, kanel*, koriander*, chili*, gurkemejerod*, salt, krydderurter*), tomatkoncentrat*, æbleeddike*, gærflager* (gær*, hvedemel*, havsalt). * = Økologisk.
Opbevaringsvejledning
Opbevares ved ‐18ºC. Holdbarhed efter optøning 3 dage ved højst +5°C.


