Kyllingehaps 19 g
Varenr. 817
1 x 2 kg pr. kolli
Hanegal Kyllingehaps – Ideel som brunchpølse i det professionelle køkken. Små, økologiske kyllingepølser à 19 g, krydret mildt med sød paprika, muskat og løg. Den afrundede smag og den faste konsistens gør dem velegnede som varme elementer på brunch- og morgenbuffeter. Størrelsen gør håndtering og portionskontrol enkel – oplagt til servering i kantiner, hoteller og institutioner med behov for velsmagende, børnevenlige alternativer. Et økologisk kvalitetsprodukt med høj driftssikkerhed og bred anvendelighed i varme måltidsløsninger.
Anvendelsesforskrifter: Pølserne skal opvarmes til en temperatur på mindst +75°C
Ingredienser
64 % kyllingekød med skind*, 17 % hønsekød*, vand, kartoffelmel*, salt, løg*, paprika*, muskatnød*, hvidløg*, hvid peber*, sort peber*, ingefær*. * = Økologisk. I lammetarm. Kogt og røget.
Opbevaringsvejledning
Opbevares ved ‐18ºC. Holdbarhed efter optøning 3 dage ved højst +5°C.


